Ett historiskt val

oktober 10, 2010 § 1 kommentar

Idag har vi bestämt oss för att engagera oss politiskt. Det är historiskt då vi aldrig så tydligt valt sida förut. Förutom förra året när Isak hängde lite med LUF. Han försvarar sig med att de faktiskt drev fri invandring som en av sina främsta frågor.

Hur som haver har valet fallit på ett parti (som inte är ett parti) som enligt Schlingmans nomenklatur troligen skulle kallas för ett ”liberalprojekt”. Detta för tillfället obefintliga parti är (L)iberaldemokraterna.

Vi har snabbt insett att man, för att räknas, bör ha en blogg. Så vi har helt sonika bestämt oss för att starta en. Att starta en blogg är, för att citera Isak, 2000-talets motsvarighet till att börja träna. Men vi har inget val, och gillar idéen om att läsa våra egna ord, så vi gör ett försök.

De som känner oss reagerar troligen inte på att vi skriver tillsammans, men ut i fall att någon annan skulle ha snubblat in här kan vi förklara det hela. För oss skulle det snarare vara onaturligt INTE ha bloggen tillsammans, då i princip allt vi gör görs gemensamt. Det enda projekt som någon av oss lyckats exekvera ensam med lyckosam utkomst är Isaks flickvän. Ett område där samarbete även förr oss faller sig tämligen onaturligt i den norm vi verkar inom. Det säger ganska mycket då vi allt för ofta t.ex. delar tandborste.

Vi önskar oss lycka till och inväntar med spänning vårat första inlägg. Det kommer troligtvis handla om skolan. Eller ungdomar/pedagogik. Om vi inte ger oss på en typisk liberal plakatfråga så som droger, sexköpslagen eller varför CAP är det närmast ondska (som vi som begrepp inte tror på) vi har sett en policy komma.

Lycka till!

Annonser

§ Ett svar till Ett historiskt val

  • Michael Gajditza skriver:

    Har ett bestämt minne av att ha önskat lycka till tidigare men det kanske var på en annan plats än denna? Nåväl, eftersom jag är rätt pigg för min ålder så orkar jag med ett nytt Lycka till vilket härmed är avlevererat! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Ett historiskt valIsak&Gustav.

Meta

%d bloggare gillar detta: